Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Φίλε, Φίλη

Επέλεξα (και εγώ) αυτόν τον τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σου, αισθανόμενος ότι θα πρέπει κι εγώ να προσαρμοστώ (πριν είναι αργά) στις νέες συνήθειες και στους νέους δρόμους που ανοίγει η ηλεκτρονική μορφή επικοινωνίας.
Αν θα στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημά μου αυτό, θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση που θα έχω με όλους εσάς.
Εύχομαι και ελπίζω αυτό το ιστολόγιο να αποτελέσει ένα βήμα διαλόγου (κυρίως από τους νέους ανθρώπους) για όλα όσα σήμερα απασχολούν την κοινωνία μας, ανταλλάσοντας τις απόψεις μας και τις θέσεις μας.
Εύχομαι κι ελπίζω αυτό το ιστολόγιο να αποτελέσει για όλους εσάς ένα εργαλείο ενημέρωσης, τόσο για τα προβλήματα του Δήμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα όσο και με ποιες λύσεις προτείνονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών.

7 σχόλια:

  1. Δήμαρχέ μου,

    Συγχαρητήρια για την κίνησή σου αυτή ...!
    Όπως κι αν τη δει κανείς δεν μπορεί να μη την κρίνει θετικά ...!
    Όπως και νάχει πάντως εύχομαι να βρίσκεις το χρόνο να διαβάζεις τα σχόλια και να ανταποκρίνεσαι στο διάλογο
    Καλή επιτυχία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Στέλιο
    αποδεικνύεις οτι είσαι ΜΕΣΑ στην εποχή σου.
    Στις μέρες μας που άλλοι Άρχοντες του τόπου (ο Θεός να τους κάνει) σκορπάνε τα λεφτά του κοσμάκη σε ταξιδάκια ανα τας Ευρώπας για τον Τουρισμό,αλλά στην πραγματικότητα για την προώθηση των δικών τους επιχειρήσεων, σε προσλήψεις συμβούλων αμφιβόλων προσόντων,σε ξεπερασμένες ιστοσελίδες αρχαρίων κατασκευαστών,σε ψευτοέργα βιτρίνας για να τρώγονται λεφτά.
    Γενικά, αν κι όχι δημότης σου, βλέπω με ικανοποίηση να κάνεις βήματα προς την σωστή κατεύθυνση.
    Μακάρι να αποδείξει η τοπική κοινωνία οτι ήταν ώριμη για αυτή την αλλαγή δυναμικής στην πολιτική και να μην σε χάσει.Μήπως παραδειγματισθούν και οι υπόλοιπες "χελώνες" κι αρχίσουν να κυνηγάνε το λαγό.
    Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα μεγαλο μπραβο οσο εισε και εσυ.Συνεχισε να πας τον τοπο χιλιομετρα μπροστα το αξιζει Ανοιξε διαλογο με τον απλο κοσμο για να μπορεσεις να δεις τα προβληματα του και δεν θα χασεις να σαι σιγουρος γι αυτο.ΜΠΡΑΒΟ και παλι ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άξιότιμε κ.Δήμαρχε,
    συγχαρητήρια για την πρωτοποριακή σου κίνηση που δημιουργεί νέους κώδικες επικοινωνίας με κατα τη γνώμη μου θετικά αποτελέσματα και για σένα και για τους συνομιλητές σου.Συγχαρητήρια για τη δημιουργία του πρώτου μετασεισμικού Θεάτρου στη Ζάκυνθο αφού κατάφερες να υπερκεράσεις τις αντιδράσεις πολλών για το έργο.Όσο για τη στάση και την προσφορά της ΝΑΖ στο συγκεκριμένο έργο αυτή θα την κρίνουν οι Ζακυνθινοί στις επόμενες εκλογές(αν ξεπεράσουν τις αντιλήψεις του παρελθόντος).
    Διονύσης Μάργαρης
    Γ.Γ. Ένωσης Ζακυνθίων "Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Δήμαρχε,
    Συγχαρητήρια για την πρωτοποριακή σου πρωτοβουλία να συμμετέχεις και εσύ με αυτό το νέο μέσο επικοινωνίας στον κοινωνικό διάλογο. Οι Ζακυνθινοί έχουμε ανάγκη από ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά . Έχουμε επίσης ανάγκη από ειλικρινή και άμεσο διάλογο για τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Ελπίζω η προσπάθειά σου αυτή να έχει ανταπόκριση και να βρει μιμητές.
    Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν για την δημιουργία του νέου θεάτρου.
    Καλή δύναμη για την συνέχεια.

    Αμπελάς Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Στέλιο
    Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου. Ειδικά για μας που ζούμε εκτός Ζακύνθου, είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης και επικοινωνίας.

    Καλή δύναμη

    Μαρίνος Καποδίστριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωνσταντίνος Ρόκας20 Μαρτίου 2012 στις 11:14 π.μ.

    Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
    δεν είμαι από τη Ζάκυνθο. Ηθελα όμως να σας συγχαρώ για τις προσπάθειές σας και για το κουράγιο σας να τα
    βάλετε με κατεστημένες προσπάθειες στο νησί σας.

    Ελπίζω να συνεχίσετε και να έχετε δύναμη και να μη σας πτοούν οι διάφοριο τραμπούκοι.

    Με εκτίμηση
    Κώστας Ρόκας
    Δικηγόρος Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή